A Kibbe testtípus teszt

Kibbe teszt magyarul

Kibbe teszt magyarul

A Kibbe rendszer 13 testtípusból áll, amelyeket 5 családba lehet besorolni: Dramatikus, Természetes, Klasszikus, Gamine/Fiús és Romantikus.

Kibbe testtípusok

Mielőtt elvégeznéd a Kibbe testtípus tesztet, erősen ajánlott, hogy olvasd el ezt a bejegyzést, amely bemutatja a Kibbe rendszert. A teszt alapfogalmainak téves értelmezése helytelen eredményhez vezethet.

Hogyan végezd el a tesztet?

A teszt elvégzésének legjobb módja az, ha fürdőruhában vagy fehérneműben készítesz egy képet magadról. Arra figyelj, hogy egyenesen állj, és hogy a kamera a mellkasoddal egy vonalban legyen van, egyenes legyen a kép.

Ezután írd fel a válaszaid betűjelét egy papírra. A teszt három különböző szakaszra tagolódik (csontszerkezet, testhús és arcvonások), válaszaidat szakaszonként kell megszámolni.

Például az alábbi eredmény jön ki:

Csontszerkezet: 2C, 1D, 1E
Testhús: 3E, 2C
Arcvonások: 3C, 2E, 1A, 1B

Mit érdemes tudni a teszt elvégzése előtt?

A tesztre adott válaszok a Yin és Yang jellemzők szerint tagolódnak. Mint látni fogod, az A és a B válaszok a Yang jellemzőkre, míg a D és E válaszok a Yin jellemzőkre utalnak. Ez azt jelenti, hogy az előbbi jellemzők élesebbek, szögletesebbek, az utóbbiak pedig lágyabbak, kerekebbek. A C válasz Yin és Yang keveréke. Ha nem azonosulsz sem az A/B, sem a D/E válaszokkal, akkor válaszd a C lehetőséget.

A kérdések megválaszolásakor a testedet legjobban leíró választ írd fel, még akkor is, ha nem egyezik tökéletesen. Az összképet kell figyelembe venni, néhány eltérő válasz itt-ott nem változtatja meg a típusod.

Győződj meg róla, hogy világosan érted az egyes kérdéseket és válaszokat. Minden válaszhoz tartoznak képek is, amelyek segítenek, ha bizonytalan vagy.

TARTALOM
I. Csontszerkezet
II. Testhús
III. Arcvonások
IV. Eredmény

I. CSONTSZERKEZET

Az első szakasz a tested csontszerkezetét vizsgálja. A tesztben ez a legfontosabb rész, és szinte mindig meghatározza a Kibbe testtípusodat. Ennek az oka, hogy a csontfelépítésedtől függ, hogy hogyan állnak a ruhák a testeden. A csontokat ne keverd össze a hússal a csontjaidon. Függetlenül a súlyodtól, a súlyingadozástól, a csontfelépítésed állandó.

1. Milyen hosszú a függőleges vonalad?

A függőleges vonal a magasság, de a vízszintes arányokhoz viszonyítva. Más szóval, nem az, hogy milyen magas vagy, hanem az, hogy milyen magasnak látszol.

Mérhetünk két embernek ugyanolyan magasságot, de az egyik magasabbnak tűnhet, mint a másik. Ha hosszú a függőleges vonalad, akkor magasabbnak tűnsz, mint valójában. Ha rövid a függőleges vonalad, akkor alacsonyabbnak. A fej egész testhez viszonyított mérete jelentősen befolyásolja, hogy milyen hosszú a függőleges vonalad.

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul
Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul
Hogyan válaszolj a kérdésre?

A kamera szöge torzíthatja a függőleges vonalakat. Magasabbnak látszunk, ha alacsony szögből, alulról készül a kép. És fordítva, ha lefelé irányítjuk a fényképezőgépet, és nagy szögből készítünk képet, akkor alacsonyabbnak tűnünk. Ugyanez az elv érvényes, amikor valaki más néz ránk. Magasságától függően alacsony szögből vagy nagyobb szögből néz ránk.

Ezért fontos, hogy készíts képet a testedről, mielőtt elkezded a tesztet. Ne a tükörképedből próbáld kitalálni a függőleges vonalad. Nem a megfelelő szögből látod magad, és senki más sem, a kamerának egyenesen, a mellkas vonalánál kell állnia. Ezután ellenőrizd, hogy a fejed kicsi vagy nagy-e a test többi részéhez viszonyítva.

1. A függőleges vonalad:

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Hosszú

A hosszú függőleges vonal miatt sokkal magasabbnak tűnsz, mint amilyen valójában vagy. Ha alacsony vagy, akkor is lehet hosszú függőleges vonalad – ha magasabbnak látszol. Ha kicsi a fejed a test többi részéhez képest, akkor magasabbnak látszol.

B) Közepesen hosszú

A fejed a test többi részéhez képest mérsékelten kicsi. Ez a válasz csak annyiban tér el az A választól, hogy nem tűnsz nagyon magasnak, de a tényleges magasságodnál magasabbnak látszol.

C) Közepes

A tényleges magasságodnak megfelelőnek látszol. A fejed arányos a tested többi részével.

D) Rövidebb

A rövid függőleges vonal miatt alacsonyabbnak tűnsz, mint amilyen valójában. Ha magas vagy, akkor is lehet rövid függőleges vonalad. A fejed közepesen nagy a test többi részéhez képest.

E) Rövid

Egyértelműen alacsonynak látszol. A fejed nagy a tested többi részéhez képest.

2. Milyen formájú a vállad?

Ügyelj a testtartásodra, amikor erre a kérdésre válaszolsz.

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Keskeny, éles

Vállaid férfiasnak és csontosnak tűnnek. Nincs lágyság, nincs kerekség, csak szögek és élesség. A B választól az különbözteti meg a vállaidat, hogy keskenyek. Hirtelen átmenetet van a váll és a kar között.

B) Széles, tompa

A vállaid férfiasnak tűnnek, de nem élesek, hanem életlenek. Szélesebbek, mint az A válasznál, ami azt jelenti, hogy a váll-kar átmenet nem olyan drasztikus.

D) Csapott, hegyes

Vállaidnak észrevehető lejtésük van, csapottak. Finomnak tűnnek, de az E választól eltérően éles élekkel rendelkeznek.

E) Csapott, kerek

Vállaidnak észrevehető lejtésük van és meglehetősen keskenyek. Ami megkülönbözteti őket a D választól, az a széleik kerekítése. Nincsenek éles szögek.

C) Szimmetrikus, egyenes

Vállaid nem szögletesek és nem is csapottak. Ha nem tudod egyértelműen a többi válasz egyikét kiválasztani, akkor jelöld be ezt.

3. Milyen hosszú és alakú a karod és a lábad?

Ez a kérdés újfent nem arról szól, hogy a végtagjaid pontosan hány centik, hanem arról, hogyan jelennek meg a tested többi részéhez viszonyítva. Lehet, hogy vékony vagy, de a karjaid hosszúk a törzsedhez képest. Vagy nagyon magas vagy, de a lábad rövid a törzsedhez képest. Amikor a fényképet készíted magadról, tedd a karod a tested mellé lazán. Ezután nézd meg, milyen meddig érnek le az ujjaid a combodon. Ügyelj arra, hogy lazán tartsd a karjaid, ne nyújtsd ki túlzottan.

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Hosszú, keskeny

Karjaid és lábaid hosszúk. Az ujjbegyeid a combok közepén túl érnek. Az különböztet meg a B választól, hogy végtagjaid keskenyek. A könyök, a csukló és a boka nagyon vékony. Ne feledd, hogy itt a csontokról beszélünk, nem a húsról.

B) Hosszú, széles

Karjaid és lábaid neked is hosszúk. Az ujjbegyeid a combok közepénél túl érnek. A csontok viszont szélesebbek, mint az A válasznál. A könyök, a csukló és a boka nem túl vékony.

C) Közepes, a magasságodhoz és a törzsedhez viszonyítva is

A karok és a lábak arányosak a test többi részével. Az ujjbegyeid a combok hosszának körülbelül a felénél végződnek.

D) Kicsi, kissé rövid

A karok és a lábak kissé rövidek a test többi részéhez képest, de nem szignifikánsan. Az ujjbegyeid nem érnek le a combod feléig.

E) Kicsi, a magasságod és a törzsed arányában nagyon rövid

A karok és a lábak nagyon rövidek a test többi részéhez képest. Az ujjbegyeid nem érnek le a combod feléig.

4. Mekkora és milyen alakú a kezed és a lábfejed?

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Hosszú, keskeny

A kezeid az arcodhoz képest nagyok. Hosszú és keskeny a formájuk. A tenyér és az ujjak egyaránt hosszúk.

B) Nagy, széles

Hasonlóan, mint az A válasznál, a kezeid nagyok az arcodhoz képest. Van azonban némi szélességük, ami azt jelenti, hogy az ujjak és a tenyér szélesebb, mint az A verzió.

D) Kicsi, keskeny, finom

A kezed kicsi az archoz képest. Vékony, hosszú és finom.

E) Kicsi, enyhén széles

A D válaszhoz hasonlóan a kezed kicsi az arcodhoz képest. Ugyanakkor szélesek, nem keskenyek.

C) Közepes, se nem túl nagy, se nem túl kicsi

A kezeid arányosak az arcoddal és a testeddel. Nem túl nagyok, nem túl kicsik, nem túl keskenyek, és nem túl szélesek.

II. TESTHÚS

Ez a szakasz a test húsát vizsgálja. Ne feledd, hogy a testzsír nem befolyásolja a válaszokat, a hús, a bőr és az izmok általános megjelenéséről van szó. Néhány embernek nagyon puha, húsos az arca, még akkor is, ha vékony. Mások arccsontján nagyon feszes a bőr, még akkor is, ha vannak felesleges kilóik.

5. Milyen a tested általános alakja?

Vess egy pillantást a fotódra. Az alakod egyenesebb vagy domborúbb?

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Hosszú, sovány, szikár

Tested hosszú és egyenes, nincsenek meghatározott domborulatok, ívek. A mell közepes vagy kicsi, a derék egyenes és nem hangsúlyos, a csípő keskeny. Testeden még túlsúly esetén sem jelennek meg ívek.

B) Széles, izmos felé hajló

Ezt a testformát szélessége határozza meg. A vállak és a derék is szélesek, kevés definícióval. A csípő vagy keskenyebb, mint a váll, vagy azonos szélességű. Testeden még túlsúly esetén sem jelennek meg határozott görbék, zömök leszel, ha hízol.

D) Formás, finom homokóra

Tested az E válaszhoz hasonló homokóra alakú. Ellenben nem annyira kerek és van némi élességgel a váll körül. Túlsúly esetén a test gömbölyűbbé válik, de a vállak élessége látható marad.

E) Nagyon puha, buja ívű, érett homokóra

Tested teljes, érett homokóra. A váll, a mell és a csípő egyértelműen lekerekített alakúak. Még ha vékony is vagy, a kerekséged akkor is észrevehető.

C) Mérsékelt, egyenletes

Derekad mérsékelten definiált, mellbőséged és vállszélességed azonos. A derékvonal nem annyira meghatározott, mint a D és az E válasznál, de nem is olyan egyenes, mint az A és a B válasz esetén. Összességében a testformád szimmetrikus, középen van – nem túl domború, de nem is egyenes.

6. Milyen alakú a mellkasod és a felsőtested?

A kérdés független a testsúlytól.

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Lapos, feszes

A mellkasod lapos, nagyon kicsi a melled. Túlsúly esetén sem halmozódik fel itt a hús.

B) Széles

Az A válaszhoz hasonlóan a mellkasod meglehetősen lapos, kicsik a melleid. Az A választól az különbözteti meg, hogy széles. Túlsúly esetén csak egy kis hús szokott ezen a területen megjelenni.

C) Mérsékelt, a mell és a csípő arányában

A mellkasod közepes méretű. A melled se nem telt, se nem lapos. Túlsúly esetén a hús egyenletesen halmozódik fel az egész testeden, beleértve a mellkasodat is.

D) Formás, ívelt, kiemelkedőbb, mint a derekad

A mellkasod telt. A mell elég nagy és kerek, de nem olyan telt, mint az E válasznál. Túlsúly esetén a hús gyakran felhalmozódik ezen a területen.

E) Nagyon kiemelkedő

A mellkasod nagyon telt, a melled nagy és kerek. Súlytól függetlenül, a mellkasod mindig jelentős.

7. Milyen a derékvonalad?

A mellkasod és a csípőd arányaihoz képest.

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Hosszúkás, fiúsan ívelt (túlsúly esetén is)

A derekad hosszú a test többi részéhez képest. Nem definiált, ehelyett kúpos, tehát lefelé keskenyedik még akkor is, ha túlsúlyos vagy.

B) Hosszú, de széles

Az A válaszhoz hasonlóan a derékvonalad hosszú a test többi részéhez képest. De keskeny helyett széles, definíció nélkül.

D) A mell és a csípő arányában nagyon vékony

A derekad egyértelműen meghatározott, de van némi élessége.

E) Lágyan meghatározott, de általában kissé széles

Derekad definiált, de lágyan. Nincs élessége, lekerekített domborulat jellemzi.

C) Mérsékelt, kissé meghatározott

Derekad nem túl egyenes, és nem is túl hangsúlyos. Egyenletesen aránylik a mellkas és a csípő vonalával. Ha a többi válasz nem illik rád, akkor jelöld be ezt.

8. Milyen a csípőd alakja?

A tested egészéhez képest.

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Egyenes, keskeny

Csípőd egyenes, keskeny és határozatlan vonalú. Túlsúly esetén általában itt rakódnak le a plusz kilók.

B) Egyenes, kissé széles

A csípővonalad szintén egyenes, határozatlan, de szélesebb, mint az A válasznál. Túlsúly esetén általában itt rakódnak le a plusz kilók.

D) Formás és kerek, markánsabb, mint a derekad

Csípőd mindig kiemelkedő és széles, súlyodtól függetlenül.

E) Rendkívül puha és gömbölyű

Csípőd mindig nagyon kiemelkedő, puha, húsos és kerek, súlyodtól függetlenül.

C) Mérsékelt, a mell és a csípő arányában

Csípőd nem túl egyenes és nem is kerek. Ha a többi válasz nem illik rád, akkor jelöld be ezt.

9. Milyen a felkarod és a combod húsa?

Ez a kérdés nem azon alapszik, hogy mennyit edzel. Ne válaszd a B választ csak azért, mert edzőterembe jársz. A B típus mindig izmos húsú lesz, függetlenül attól, hogy jár-e edzeni. Úgy tudod a legkönnyebben megválaszolni a kérdést, ha megcsíped a húst a felkarodon és a combodon.

Ha vékony vagy, de mégis puha húsú, válaszd a D vagy az E választ. Ha erősebb alkat vagy, de a karodon és a combodon lévő hús vékony a súlyodhoz képest, válaszd az A vagy a B választ. Ha úgy érzed, hogy valahol középen lehetsz, válaszd a C választ.

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Hosszú, karcsú, inas

Karod hosszú és szikár, de nem olyan izmos, mint a B válasznál.

B) Hosszúkás, izmos felé hajló

Karod hosszú és izmos, függetlenül attól, hogy edzel-e.

C) Közepes

Karod egyenletesen aránylik a testedhez.

D) Puha, kissé rövid

Karod lágy, a testedhez képest kicsit rövidebb.

E) Nagyon puha, kissé széles és húsos

Karod nagyon lágy és húsos. Hajlamos vagy plusz kilókat halmozni erre a területre.

III. ARCVONÁSOK

Az utolsó szakasz az arcvonásokat elemzi. A legjobb, ha készítünk egy képet az arcunkról, egyenes szögben. Figyelj arra, hogy ne legyen rajtad smink.

10. Milyen alakú az állkapcsod?

A legjobb, ha olyan képet készítesz, amelyen nem mosolyogsz nagyon.

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Éles, hegyes vagy nagyon szögletes

Az állkapcsod nagyon szögletes és éles. Általában kiemelkedő.

B) Széles, tompa

Állkapcsod kiemelkedő, mint az A válasznál, de éles helyett tompa szélű. Ez azt jelenti, hogy kissé lekerekítettebb a szélén, de még mindig nagyon szögletes.

D) Finom, íves vagy kissé lekerekített

Állkapcsod az áll felé keskenyedik, és nagyon keskenyen, némi élességet is mutat.

E) Lekerekített vagy lágyan széles

Az állkapcsod nagyon kerek. A lekerekített éleken nincs élesség. Apró állcsontjaid vannak.

C) Mérsékelt, nem széles, nem éles és nem lekerekített

Az állkapcsodnak van némi élessége és némi kereksége is. Ha a többi válasz nem illik rád, akkor jelöld be ezt.

11. Milyen alakú az orrod?

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Éles vagy kiemelkedő

Orrod kiemelkedő és nagy, de a B választól eltérően keskeny és éles.

B) Széles vagy tompa, nagyobb

Orrod széles és nagy. Hasonló az A válaszhoz, elég szembetűnő.

D) Finom, kúpos, keskeny

Orrod finom, kicsi és keskeny.

E) Lekerekített vagy lágyan széles

A D válaszhoz hasonlóan az orrod kicsi. Élesség helyett viszont a csúcsán lekerekített.

C) Közepes

Se nem túl nagy, se nem túl kicsi, és nem is túl lekerekített vagy éles. Ha a többi válasz nem illik rád, akkor jelöld be ezt.

12. Milyen alakú az arccsontod?

Ez a kérdés nem az arcod általános megjelenéséről szól. Csak az arccsontokat érinti. Tehát hagyd figyelmen kívül az arcodon lévő húst, és csak az arccsont alakját nézd, amelyet akár meg is tapinthatsz.

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Éles vagy kiemelkedő

Arccsontod kiemelkedő. Éles, keskeny és magasan ül az arcon.

B) Széles

Arccsontod kiemelkedő, de az A választól eltérően nem éles, keskeny vagy magas, hanem széles.

D) Finom, keskeny és kissé lekerekített

Arccsontod elsősorban finom. Annak ellenére, hogy kissé éles, nem olyan kiemelkedő, mint az A válasznál. Enyhe gömbölyűsége is van, de ez nem olyan jelentős, mint az E válasznál.

E) Kerek

Arccsontod puha és lekerekített. Nem túl hangsúlyos és nem is éles, mint a D válasznál.

C) Közepes

Arccsontod nem túl hangsúlyos és éles, és nem is túl lekerekített; valahol a kettő között van. Ha a többi válasz nem illik rád, akkor jelöld be ezt.

13. Milyen alakú a szemed?

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Keskeny, egyenes és közel ülő

Szemeid kicsik, egyenesek és közel ülők.

B) Keskeny, egyenes és távol ülő

Szemeid egyenesek és hosszúk, és általában egymástól távolabb helyezkednek el.

D) Lekerekített vagy felfelé ívelt, kissé közel ülő

Szemeid nagyobbak, mint az A és B válaszoknál, de nem akkorák, mint az E típus szemei. Enyhén lekerekítettek vagy felfelé íveltek. Lehet, hogy kissé közel helyezkednek el egymástól.

E) Kerek és nagy

Szemeid nagyon nagyok és kerekek.

C) Egyenletes, közepesen széles

Szemeid nem egyenesek és nem is kerekek. Egyenletesen helyezkednek el. Ha a szemeid nem egyenletesen helyezkednek el, akkor ne válaszd a C-t.

14. Milyen alakú a szád?

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Egyenes, keskeny

Ajkaid kicsik, egyenesek és vékonyak.

B) Egyenes, erős, széles

Ajkaid egyenesek, mint az A válasznál, de szélesek és szintén nem túl teltek.

D) Enyhén telt és lekerekített

Ajkaid kicsik, mint az A válasznál, de finomak és lekerekítettek. Nem olyan teltek, mint az E válasznál.

E) Telt és nagyon kerek

Ajkaid lekerekítettek és nagyon teltek. Nagyobbak, teltebbek és kerekebbek, mint a D válasznál.

C) Közepes, egyenletes

Ajkaid nem túl egyenesek, kerekek, vékonyak, vagy teltek. Ha a többi válasz nem illik rád, akkor jelöld be ezt.

15. Mi jellemzi a legjobban az arccsontod húsát?

Ehhez a kérdéshez vizsgáld meg az arcod, amikor mosolyogsz, és amikor laza a szád. Milyennek érzed az arccsontodon lévő hús?

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Lapos, feszes

Az arccsontod húsa feszes. Amikor elmosolyodsz, az almácskáid kiemelkednek. Ha súlyt szedsz fel, az arcod feszes marad, nem lesz telt.

B) Meglehetősen feszes vagy izmos

Az arccsontod húsa meglehetősen feszes. Ha mosolyogsz, enyhén kiemelkednek az almácskáid, de a süppedés alattuk nem annyira hangsúlyos, mint az A válasznál. Ha súlyt szedsz fel, arcod kissé telt lesz.

D) Puha és húsos

Arcod puha és húsos, de nem olyan kerek, mint az E válasznál. Ha súlyt szedsz fel, akkor az arcod nagyon telt lesz.

E) Nagyon kerek és húsos

Arcodon a hús nagyon kerek és húsos. Még akkor is, ha nem mosolyogsz, az arcod kerek és telt. Ha vékony vagy, az arcod akkor is puha és húsos.

C) Közepes, enyhén puha

Arcod nem túl feszes és nem is túl húsos. Ha a többi válasz nem illik rád, akkor jelöld be ezt.

16. Milyen a hajad?

Ez a teszt utolsó kérdése, és egyben a legkevésbé fontos, akár ki is hagyhatod. Egyrészt a válaszok nem fednek le minden kategóriát, másrészt a természetes textúra a hajápolási szokások (akár csak a keratinos vagy erősítő samponok használatára gondolunk) miatt gyakran nem is látható.

Kibbe testtípusok
Kibbe teszt
Kibbe teszt magyarul

A) Rendkívül finom textúrájú

Hajad selymes, finom.

B) Erősen texturált (durva, nehéz)

Lehet vastag, egyenes, akár hullámos/göndör is.

C) Mérsékelt textúrájú

Hajad se nem finom, se nem durva szálú. Lehet enyhén hullámos is.

D) Mérsékelten vastag, hullámos vagy göndör

Hajad közepesen vastag.

E) Rendkívül vastag, erősen hullámos vagy göndör (puha felülettel)

Hajad vastagszálú, göndör.

IV. Eredmény

Számold össze szakaszonként a válaszaid betűjelét, és keresd meg a legtöbbet választott számot.

A legtöbb válaszod A: Dramatikus

Ha minden szakaszban többnyire A válaszokat adtál, akkor tisztán Dramatikus típus vagy. A csontszerkezet, a testhús és az arcvonások hosszúk, soványak, élesek, a Sharp Yang, az Éles Yang dominál.
Ha többnyire A válaszokat kaptál a csontszerkezetnél, néhány E vagy D választ a testhúsnál és az arcvonásoknál, akkor Lágy Dramatikus vagy. A csontszerkezet, valamint a testhús és arcvonás nagyrészt Sharp Yang domináns, de van néhány Yin a testhúsodban és/vagy arcvonásaidban.

A legtöbb válaszod B: Természetes

Ha minden szakaszban többnyire B válaszokat adtál, akkor tisztán Természetes típus vagy. A tested hosszúkás, széles és tompa, a Soft Yang, a Lágy Yang határozza meg.
Ha többnyire B válaszokat kaptál, néhány A válasszal a csontfelépítés kérdéseinél, akkor Természetes Flamboyant vagy. Testhúsod és arcvonásaid valószínűleg szélesek és tompák, az izmos felé hajlanak, de a csontfelépítésed hosszú és sovány, mint a drámai típusnál.
Ha a legtöbb válaszod B volt a csontszerkezet kérdéseire, és néhány D vagy E választ adtál a testhús és arcvonások tekintetében, akkor Lágy Természetes vagy. Testhúsod és arcvonásaid a Petite vagy a Lush Yin irányába mutatnak, csontfelépítésed azonban széles, tompa és hosszúkás.

A legtöbb válaszod C: Klasszikus


Ha minden szakaszban többnyire C választ adtál, akkor tisztán Klasszikus típus vagy. A csontszerkezet, a testhús és az arcvonások keverednek – nem élesek, nem lekerekítettek, nem rövidek, nem hosszúk. A Yin/Yang spektrum közepére esel, a testtípusod kiegyensúlyozott.
Ha a válaszaid többsége C a testhús és az arcvonások kérdéseinél, néhány A vagy B válaszod volt a csontfelépítésnél, akkor Drámai Klasszikus vagy. A testhús és az arcvonásokban valószínűleg a C válaszok dominálnak, de van néhány Yang vonás a csontfelépítésedben.
Ha többnyire C választ kaptál csontfelépítés alatt, néhány D vagy E választ a testhús és az arcvonások alatt, akkor Lágy Klasszikus vagy. A csontszerkezeted valószínűleg a C válasz a domináns, de van némi Yin a test húsában és arcvonásaiban.

A legtöbb válaszod D vagy E: Romantikus


Ha minden szakaszban többnyire E válaszokat adtál, akkor tisztán Romantikus típus vagy. A csontszerkezet, a testhús és az arcvonások mind puhák, kicsik, lekerekítettek, és Lush Yin jellemzi őket.
Ha többnyire D válaszokat kaptál, vagy ha válaszaid nagy része E vagy D, néhány A válasszal, akkor te Teátrális Romantikus vagy. A csontszerkezet, a testhús és az arcvonások nem olyan puhák és kerekek, mint a tiszta romantikusok. A csontszerkezet, a testhús és az arcvonások többnyire puhák és lekerekítettek (Yin domináns), de van néhány Yang vonásod, valószínűleg a csont struktúrádban vagy az arcvonásaidban.

Az A/B és D/E válaszok keveréke: Gamine


Ha az A/B és a D/E ellentétes válaszok egyenletes keverékét adtad, akkor te Gamine típus vagy. Ez a testtípus a Yin és a Yang jellemzők kombinációja. Nem igazán tudod meghatározni, hogy az általános csontszerkezet, a testhús és az arcvonások Yin vagy Yang jellegűek-e, mert mindegyik jellemződre más és más a válasz.
Ha az A/B és a D/E ellentétes válaszainak egyenletes keverékét adtad, de valamivel több A vagy B válaszod van, akkor Flamboyant Gamine típusú vagy. Jellemzői vagy tiszta Yin vagy Yang, de összességében valamivel több szögletesség jellemzi a tested.
Ha az A/B és a D/E ellentétes válaszainak egyenletes keverékét adtad, de valamivel több D vagy E válaszod van, akkor Lágy Gamine vagy. Jellemzőid a Yin vagy a Yang spektrum mindkét oldalára esnek, de összességében valamivel több a testeden a puhaság vagy kerekség.

Részletes elemzéseket olvasnál? Kattints ide, és ismerd meg, hogyan lehet összhangban az öltözködésed a testalkatoddal.

Leave a Reply

%d bloggers like this: