Klasszikus stílus-esszencia

A Klasszikus stílus-esszencia részletes útmutatója

A Klasszikus stílus-esszencia a formális, hagyományos esszencia, amely egyensúlyban van a Yin és Yang között.

Ha Klasszikus típus vagy, akkor olyan átfogó vizuális benyomást keltesz, amely a formalitásról, az eleganciáról és a konzervatív megjelenésről szól.

Öltözködésedben összekapcsolódik az arisztokratikus vonás, a hagyományos stílus és az időtlenség. A szobrok foglalják össze legjobban a Klasszikus stílus lényegét.

Klasszikus stílus-esszencia
TARTALOM
– Mi is az a Klasszikus stílus-esszencia?
– Általános jellemzők
– Benned megvan a Klasszikus stílus-esszencia?
– Hogyan öltözz?

Mi is az a Klasszikus stílus-esszencia?

A Klasszikus stílus-esszenciában egyensúlyban van a nőiesség a férfiassággal, formális, hagyományos stílusról van szó.

Bár ez a stíluseszencia kiegyensúlyozott és így semleges, mégsem androgün, mint a Gamine stílus-esszencia. Az androgün a nőies és a férfias tulajdonságok kombinációja. A klasszikus azonban ezeknek a tulajdonságoknak a keveréke, ezért semleges esszencia.

Absztrakt módon a Klasszikus stílus-esszencia összekapcsolódik a konzervativizmus és az arisztokrácia témájával. Ha erre a típusra gondolunk, asszociálhatunk a klasszikus szobrok, a vidéki kastélyok, valamint a póló- és lóversenyek képeire.

Általános jellemzők

Fontos! A következő leírás a stílus-esszencia általános jellemzése. Ne zavarjon meg, ha nem illik rád teljesen. Lehet, hogy másképp nézel ki, de mégis Klasszikus az esszenciád.

  • A Klasszikus stílus-esszencia a Yin és a Yang keveréke. Ennek az eredmény pedig olyan fizikai megjelenés, amelyben egyenletesen keverednek a jellemzők és olyan szimmetrikusak, hogy a klasszikus típus szinte „hibátlannak” tűnik. Ez azt jelenti, hogy nincs egyetlen fizikai tulajdonsága sem, amely eltúlzottnak, kiemelkedőnek, szabálytalannak vagy helytelennek tűnne.
  • Gyakran átlagos magasságúak (se nem rendkívül magasak, se nem alacsonyak). A magasság nem jellemző aspektusa ennek a stílus-eszenciának, a szimmetria a meghatározó.
  • Megjelenésük arisztokratikus és időtlen, elegánsabb és formálisabb más típusokhoz képest. A trendek helyett a klasszikus stíluseszméket követik.
  • Figyeld meg a következő képeken, hogy milyen időtlen elegancia jellemzi a Klasszikus típust.
Klasszikus stílus-esszencia

Benned megvan a Klasszikus stílus-esszencia?

A Klasszikus stílus-esszencia lehetővé teszi, hogy hitelesen viseld az elegáns szetteket. Más típusok unalmasnak tűnhetnek, de a Klasszikus-esszencia extravaganciával hordja.

Lényeged kifinomult, elegáns, így természetesen tudod viselni a klasszikus ruhákat, anélkül, hogy régimódinak vagy unalmasnak tűnnél.

Mit is jelent ez?

A Klasszikus stílus-esszencia védjegye a blézer szoknyával, tökéletes egyensúly a Yin és a Yang között. Aki Klasszikus típus, nem tűnik merevnek vagy feszengőnek benne.

Nézd meg Amal Clooney-t:

Amal Clooney -  Klasszikus stílus-esszencia
Amal Clooney – Klasszikus stílus-esszencia
Amal Clooney -  Klasszikus stílus-esszencia
Amal Clooney – Klasszikus stílus-esszencia

Amal régimódi és unalmasnak tűnik ezekben a ruhákban? Egyáltalán nem, elegáns és kifinomult.

Most nézzük meg, hogyan néz ki egy kosztüm valakin, aki nem rendelkezik Klasszikus stílus-esszenciával.

Rihanna
Rihanna
Rihanna
Rihanna

Amal elegánsnak tűnt, de Rihanna kényelmetlenül néz ki ebben a stílusban. Figyelj arra, hogy a ruhák mennyire elütnek és diszharmonikusak Rihanna-n, míg Amal-ra mintha ráöntötték volna.

Vesssünk egy pillantást a Klasszikus stílus-esszencia egy másik végjegyére: egyszerű ruhák minimális ékszerrel. Ha képes vagy anélkül viselni, hogy elavultnak és unalmasnak látszanál, akkor valószínűleg megvan benned a Klasszikus stílus-esszencia.

Amal Clooney -  Klasszikus stílus-esszencia
Amal Clooney – Klasszikus stílus-esszencia
Amal Clooney -  Klasszikus stílus-esszencia
Amal Clooney – Klasszikus stílus-esszencia

Amal hihetetlenül elegánsnak és kifinomultnak tűnik ilyen ruhákban is. A hangsúlyos ékszerek hiánya miatt sem tűnik kevésbé elegánsnak. Ellenkezőleg, még előkelőbb az összhatás.

Rihanna
Rihanna
Rihanna
Rihanna

Rihanna esetében ez a stílus újfent nem ugyanazzal a hatással jár. Merevnek és szigorúnak tűnik az öltözéke még a második képen is.

Megjegyzés: Ez nem jelenti azt, hogy Rihanna nem néz ki jól, csak azt, hogy a saját esszenciája ruháiban jobban, önazonosabban mutat.

Annak érdekében, hogy a hatás még jobban látható legyen, nézzük meg Rihanna-t, amikor a saját eszenciáját viseli:

Rihanna
Rihanna
Rihanna
Rihanna

Ez az igazi Rihanna! Igazi díva, remekül áll neki a teátrális romantikus és a lazább stílus is. Teljesen ellentétes azzal, ahogy a klasszikus ruhákban mutat.
Amal-hoz viszont a klasszikus stílus passzol a legjobban. Elegáns és nagyon komfortos a Klasszikus stílus-esszencia időtlen, egyszerű megjelenéseiben.

Hogyan öltözz?


Minden stílus-esszencia számára a legjobb ruhadarabok azok, amelyek közvetítik és megismétlik az esszencia természetes vonalait, formáit és témáit.

A Klasszikus stílus-esszenciát a szimmetria és a kiegyensúlyozottság jellemzik. A téma, amelyet ez az esszencia megtestesít, az az örök elegancia és a formalitás.

Ha Klasszikus a stílus-esszenciád, akkor a következő stílus-elemeket építsd be a gardróbodba, hogy csodás legyen az összhatás:

Időtlen stílus

A Klasszikus stílus-esszencia nem követi a trendeket. Ez egy hagyományos esszencia, amely olyan stílusokat visel, amelyek kiállták az idő próbáját és napjainkban ugyanolyan elegánsak, mint évtizedekkel ezelőtt.

Klasszikus stílus-esszencia
Klasszikus stílus-esszencia

Kevert formák

Mivel a Klasszikus stílus-esszenciában egyenletes keveredik a Yin és a Yang, ezért számodra a legjobb szabások azok, amelyek hasonló módon keverik a formákat. A legjobb példa erre a blézer (Yang) és a ruha vagy szoknya (Yin) együttese. Ezt az elvet követve, a ruhák és a kabátok akkor a legelőnyösebbek, ha hosszabbak (Yang), de derék-hangsúlyosak (Yin).

Klasszikus stílus-esszencia

Semleges színek

A klasszikus stílus-esszenciában nincs semmi rendhagyó vagy váratlan. Épp ellenkezőleg, ez a lényeg visszafogott eleganciát sugall, ezért semleges színekben néz ki a legjobban.

Klasszikus stílus-esszencia
Klasszikus stílus-esszencia

Minimalista részletek

Az extravagáns gallérok, az extra gombok és a zsebek nem szükségesek a Klasszikus stílus-esszencia számára, a részletek elvonják a figyelmet a szimmetriáról. Minél egyszerűbb, annál jobb.

Klasszikus stílus-esszencia
Klasszikus stílus-esszencia

Klasszikus minták

Habár a Klasszikus stílus-esszencia a letisztult ruhákban néz ki a legjobban, mintákat is viselhetsz, amíg visszafogottak és nem figyelemfelkeltőek. A klasszikus minták, például a tyúkláb- vagy a kockás minták is illenek hozzád.

Klasszikus stílus-esszencia

Prémium anyagok

A klasszikus, elegáns stílushoz minőségi anyagok illenek. A textúrák és az anyagok közvetítsenek luxust és minőséget.

Klasszikus stílus-esszencia
Klasszikus stílus
Konzervatív stílus

Leave a Reply

%d bloggers like this: