Ha tudatosan felépített gardróbot szeretnél, akkor jó helyen jársz

Ez a weboldal az álomgardróbod kialakításához és a személyes stílusod fejlesztéséhez nyújt segítséget.

Szeretnéd megtalálni, vagy új szintre emelni a a személyes stílusod? Remek hírünk van! Megjelent az új Stílus mesterkurzus digitális könyv!

Stílus mesterkurzus könyv
Színtípus könyv

Nem vagy egyedül, ha veled is megtörtént már az a klisés eset, hogy hiába ömlenek ki a ruhák a szekrényedből, nincs mit felvenned.

Könnyű elveszni a különböző stílusok, márkák, szabások, anyag-összetételek, stílustippek világában és megtalálni ami a személyiségünkhöz és az életmódunkhoz is illik.

Az oldalon a gardróbod tudatos és környezettudatos felépítéséről olvashatsz. A részletes útmutatók segítenek, hogy egyszerűbb legyen öltözködnöd, rátalálj a stílusodra, színeidre, a testalkatodhoz legjobban passzoló szabásokra.

A tartalom folyamatosan frissül, és bármikor visszatérhetsz információkat gyűjteni és inspirálódni – akár a színtípus/testalkat elemzések, a kapszulagardróbok, a karcsúsító tippek, akár a fenntartható divat érdekel.

Népszerű az oldalon:

Színtípus magazinok

A digitális könyv egy funkcionális és szerethető gardrób felépítéséhez nyújt útmutatót. A ruhatárad személyre  és színre szabott lesz, tehát harmonikusan illeszkedik Hozzád és színeidhez, megkönnyíti a mindennapokat!

Színtípus elemzések

Részletes színtípus elemzések a 12 évszak számára

Testalkat elemzések

Összegyűjtöttük a legjobb tippeket és trükköket, hogy mindig csodásan érezd magad a ruháidban!

Kibbe testalkat elemzések

A Kibbe-rendszer 13 testtípust különböztet meg, amelyek a fizikai tulajdonságokon és a személyiség lényegén alapulnak.

Milyen nehézségekkel találkozhatsz a gardróbod tervezése során?

1. Egy funkcionális, minden élethelyzetre megoldást kínáló ruhatár létrehozása nem egyszerű.
Remek megoldás lehet a kapszulagardrób, vagy egy kibővített kapszulagardrób. Ugyanakkor az, hogy minden egyes darab passzoljon mindennel és még stílusos és önkifejező is legyen, nehéz vállalkozás.

2. A színeinkhez, testalkatunkhoz, stílusunkhoz illeszkedő gardrób tervezése nem egyszerű.
Ha ismerjük, hogy mi emeli ki a szépségünk, mi illeszkedik az életmódunkhoz, testalkatunkhoz, és ennek megfelelően vásárolunk, a reggeli öltözködés nemcsak stresszmentesen, hanem könnyedén és örömmel indul. Az álomgardrób kialakítása viszont idő és energia.

3. Környezettudatosan öltözködni nem egyszerű.
A fenntarthatóság trend lett, ami pozitív fejlemény. Az már kevésbé, hogy számtalan márka csak reklámszlogenként használja a “zöld” és “környezetbarát” jelzőt, gyakran megvezetve a fogyasztót. Ha tudatosan szeretnél vásárolni, feltétlenül meg kell ismerned, hogy mitől lesz környezetbarát egy anyag vagy egy márka. A környezettudatos, zöld gardrób kialakításának alapjait is érdemes elsajátítanod.

Mi a megoldás?

A tudatos gardróbtervezés, az impulzus-vásárlások elhagyása/csökkentése, az okos anyagválasztás, a legjobb színeink és az előnyös fazonok ismerete. Mindez a számodra is elérhető, ha feliratkozol a hírlevelemre.
Ne habozz, mert havonta kisorsolunk egy feliratkozót, aki személyre szabott digitális szín- és stíluselemző kiadványt nyer!

Feldolgozás…
Success! You're on the list.

Copyright © Dream Wardrobe