Naiv stílus-esszencia

A Naiv stílus-esszencia részletes útmutatója

A Naiv, szende stílus-esszencia a dekoratív, kis méretű Yin esszencia.

Ha Naiv típus vagy, akkor olyan átfogó vizuális benyomást keltesz, amely az ártatlanságról és a fiatalosan nőies megjelenésről/attitűdről szól.

Öltözködésedben összekapcsolódik az idealizmus és a gyermeki ártatlanság. A kicsi, finom virágok foglalják össze legjobban a Naiv stílus lényegét.

Megjegyzés: A naiv kifejezés nem pejoratív értelemben értendő, nem egyszerű vagy buta, hanem fiatalos, friss, lelkes, romlatlan esszenciát jelent.

Naiv stílus-esszencia
TARTALOM
– Mi is az a Naiv stílus-esszencia?
– Általános jellemzők
– Benned megvan a Naiv stílus-esszencia?
– Hogyan öltözz?

Mi is az a Naiv stílus-esszencia?

A Naiv stílus-esszencia a Yin és a gyermeki ártatlanság és finomság kombinációja, más néven dekoratív, kis méretű Yin-esszencia.

A romantikus stílus-esszenciához hasonlóan a Yin hatás a meghatározó, de a Naiv esszencia a fiatalos nőiességet, gyermeki, ártatlan megjelenést testesíti meg, szemben a romantikus típus érett, érzéki nőiességével. A stílus lényegét a szelíd, aranyos és csinos megjelenés alkotja.

Absztrakt módon a Naiv stílus-esszencia összekapcsolódik az ártatlanság és a gyermeki idealizmus témájával. Ha erre a típusra gondolunk, asszociálhatunk a kisállatok és az apró virágok képeire.

Általános jellemzők

Fontos! A következő leírás a stílus-esszencia általános jellemzése. Ne zavarjon meg, ha nem illik rád teljesen. Lehet, hogy másképp nézel ki, de mégis Naiv az esszenciád.

  • A Naiv stílus-esszenciára jellemző a vékony és alacsony testtípus. Az apró test teszi lehetővé, hogy a Naiv stílusú look-ok csodásan álljanak rajtuk. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy magasabb termettel nem lehetsz Naiv stílusú, de a Naiv-esszenciára általánosságban jellemző, hogy az oversize ruhák elnyomják őket.
  • A Naiv esszencia arca kerek vagy szív alakú. Alaktól függetlenül, arcvonásaik felnőttkorukban is szinte mindig finomak és gyermekiek maradnak.
  • A szemük nagy és kerek. A szemöldökük is gyakran puha és lekerekített, nem ívelt.
  • Megjelenésük kedvesebb és szelídebb más típusokhoz képest. A Naiv stílus-esszencia az ártatlan és gyermekien játékos jellemet jeleníti meg. Figyeld meg a következő képeken, hogy milyen ártatlan a Naiv típusok arckifejezése.
Naiv stílus-esszencia

Benned megvan a Naiv stílus-esszencia?

A Naiv stílus-esszencia lehetővé teszi, hogy hitelesen viseld az aranyos, lányos szetteket. Más típusok gyerekesnek tűnhetnek, de a Naiv-esszencia lazán hordja.

Lényeged ártatlan, nőies, így természetesen tudod viselni a lányos ruhákat.

Mit is jelent ez?

A Naiv stílus-esszencia védjegye a rövid, gyakran fodros ruha. Aki Naiv típus, könnyedséggel viseli, nem tűnik gyerekesnek az összhatás.

Nézd meg Dakota Fanning-et:

Dakota Fanning -  Naiv stílus-esszencia
Dakota Fanning – Naiv stílus-esszencia
Dakota Fanning -  Naiv stílus-esszencia
Dakota Fanning – Naiv stílus-esszencia

Úgy néz ki, mintha gyermekruhát viselne? Nem, hihetetlenül csinos és játékos.

Most nézzük meg, hogy néz ki egy lányos ruha valakin, aki nem rendelkezik a Naiv stílus-esszenciával.

Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron

Charlize Theron számára nem ez a legjobb stílus. Magasságához és elegáns, kissé hűvös megjelenéséhez nem passzolnak a lányos, fodros ruhák még klasszikus színkombinációban sem. Figyeld meg arra, hogy a ruhák mennyire különállóak és diszharmonikusak Charlize-on, míg Dakota-hoz remekül illenek.

Vessünk egy pillantást a Naiv stílus-esszencia egy másik védjegyére: a játékos mintákra. Ha képes vagy anélkül viselni, hogy gyerekesnek néznél ki, akkor valószínűleg megvan benned a Naiv stílus-esszencia.

Dakota Fanning -  Naiv stílus-esszencia
Dakota Fanning – Naiv stílus-esszencia
Dakota Fanning -  Naiv stílus-esszencia
Dakota Fanning – Naiv stílus-esszencia

Dakota jól mutat a mintás ruhákban. Nem gyerekes, inkább csinos az összhatás. Ez azt jelenti, hogy Naiv vonásai vannak.

Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron

Charlize esetében ez a stílus újfent nem ugyanazzal a hatással jár. Természetellenesnek tűnik rajta, nem illik hozzá a harsány minta.

Megjegyzés: Ez nem jelenti azt, hogy Charlize nem néz ki jól, csak azt, hogy a saját esszenciája ruháiban jobban, önazonosabban mutat.

Annak érdekében, hogy a hatás még jobban látható legyen, nézzük meg Charlize-t, amikor a saját eszenciáját viseli:

Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron

Igen, a klasszikus, elegáns, drámai stílus fantasztikusan áll Charlize-on, ellentétben azzal, ahogy a Naiv ruhákban mutat, egyszerűen túl magas hozzá.

Hogyan öltözz?


Minden stílus-esszencia számára a legjobb ruhadarabok azok, amelyek közvetítik és megismétlik az esszencia természetes vonalait, formáit és témáit.

A Naiv stílus-esszenciát a finom, vékony és a lágy görbék jellemzik. A téma, amelyet ez az esszencia megtestesít, az a fiatalos ártatlanság és a játékosság.

Ha Naiv a stílus-esszenciád, akkor a következő stílus-elemeket építsd be a gardróbodba, hogy csodás legyen az összhatás:

Kompakt formák

A Naiv stílus-esszencia petite méret. Azok a formák, amelyek a legjobban megfelelnek ennek a leírásnak, kis, kompakt fazonok. A hosszú, vagy oversize darabokban eltűnik a tested. A rövidebb ruhák és dzsekik, miniszoknyák és rövidnadrágok jobban illenek hozzád, mint a hosszú és keskeny szabások. Hasonlóképpen, a kiegészítőknek is kicsinek és finomnak kell lenniük.

Naiv stílus-esszencia
Naiv stílus-esszencia

Fodrok és masnik

A Naiv stílus-esszencia ruhái kis méretűek, de nem egyszerűek. A stílus szelíd játékosságát remekül kiemelik az olyan részletek, mint például a fodrok vagy a masnik.

Naiv stílus-esszencia
Naiv stílus-esszencia

Játékos minták

A Naiv stílus-esszencia legjobb mintái játékosak és aprók. A kis virág és a botanika minta nagyszerű választás.

Naiv stílus-esszencia
Naiv stílus-esszencia

Pasztell színek

A Naiv stílus-esszencia finom, szelíd lényeg, nem merész. A színek ezért lágyak, de egyben játékosak. A pasztell színek tökéletesek ennek a stílusnak a hangsúlyozására.

Naiv stílus-esszencia
Naiv stílus-esszencia

Világos színű csipke

A csipke remekül illik a Naiv stílus-esszenciához, mert finom és bonyolult részletességű. A világos csipke előnyösebb, mint a sötét, mert ártatlanságot sugall. A sötét csipke (a romantikus stílus-esszencia jellegzetes stílusa) ezzel szemben érzékiséget ábrázol – ami nem olyasmi, amelyről a Naiv stílus ismert.

Naiv stílus-esszencia

Vintázs dizájn

Játékos stílusoknak köszönhetően a vintázs stílusok rendkívül jól illenek a Naiv stílus-esszenciájához, mivel vonzódnak az apró, bonyolult részletekhez és szeretik a díszítéseket.

Naiv stílus-esszencia

Leave a Reply

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s