Angyali stílus-esszencia

Az Angyali stílus-esszencia részletes útmutatója

Az Angyali stílus-esszencia az éteri Yin esszencia.

Ha Angyali típus vagy, akkor olyan átfogó vizuális benyomást keltesz, mintha egy másik korhoz tartoznál.

Öltözködésedben összekapcsolódik a túlvilág és a kozmosz. A mitikus lények foglalják össze legjobban az Angyali stílus lényegét.

Angyali stílus-esszencia
TARTALOM
– Mi is az az Angyali stílus-esszencia?
– Általános jellemzők
– Benned megvan az Angyali stílus-esszencia?
– Hogyan öltözz?

Mi is az az Angyali stílus-esszencia?

Az Angyali stílus-esszencia a Yin és a miszticizmus kombinációja, más néven éteri Yin-esszencia.

A romantikus stílus-esszenciához hasonlóan a nőies, Yin hatás a meghatározó, de az Angyali esszencia nőiessége a „régi lélek” típusú nőiesség, szemben az érzéki vagy aranyos nőiességgel. Az Angyali stílus-esszencia a titokzatosságot testesíti meg, szemben a drámai típus merész teátralitásával. A stílus lényegét az éteri, titokzatos és misztikus megjelenés alkotja.

Absztrakt módon az Angyali stílus-esszencia összekapcsolódik a miszticizmus és a kozmosz témájával. Ha erre a típusra gondolunk, asszociálhatunk a mitikus lényekre, tündérekre, sellőkre, vagy a galaxisok varázslatos képeire.

Általános jellemzők

Fontos! A következő leírás a stílus-esszencia általános jellemzése. Ne zavarjon meg, ha nem illik rád teljesen. Lehet, hogy másképp nézel ki, de mégis Angyali az esszenciád.

  • Az Angyali stílus-esszenciára jellemző a magas és karcsú testtípus. Karcsúságuk nem egyenes, mint a drámai típusnál, hanem puha és lekerekített.
  • Az esszencia arca gyakran ovális, tekintete távolba révedő, amely titokzatos légkört teremt körülötte.
  • Megjelenésük titokzatosabb más típusokhoz képest. Figyeld meg a következő képeken, hogy milyen misztikus az Angyali típusok megjelenése.
angyali stílus-esszencia

Benned megvan az Angyali stílus-esszencia?

Az Angyali stílus-esszencia lehetővé teszi, hogy hitelesen viseld a titokzatos, mesés szetteket. Más típusok úgy néznének ki, mintha jelmezben lennének, de az Angyali-esszencia istennőként hordja.

Lényeged titokzatos, túlvilági, így természetesen tudod viselni a jelmezszerű ruhákat.

Mit is jelent ez?

Az Angyali stílus-esszencia védjegye a hosszú, lágy esésű estélyi. Aki Angyali típus, istennőnek, túlvilági lénynek tűnik benne, nem erőltetett az összhatás.

Nézd meg Uma Thurman-t:

Uma Thurman - Angyali stílus-esszencia
Uma Thurman – Angyali stílus-esszencia
Uma Thurman - Angyali stílus-esszencia
Uma Thurman – Angyali stílus-esszencia

Hihetetlenül néz ki ebben a stílusban.

Most nézzük meg, mit tesz az ilyen ruházat azzal, aki nem rendelkezik az Angyali stílus-esszenciával.

Anna Kendrick
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Anna Kendrick

A hatás nem egészen ugyanaz, mint a Uma esetében. Ezektől a ruháktól Anna Kendrick nem tűnik istennőszerűnek. Uma számára ez a stílus nagyon előnyös, de Anna-hoz nem passzol.

Vessünk egy pillantást az Angyali stílus-esszencia egy másik védjegyére: az irizáló ruhákra. Ha képes vagy elegánsan viselni, akkor valószínűleg megvan benned az Angyali stílus-esszencia.

Uma Thurman - Angyali stílus-esszencia
Uma Thurman – Angyali stílus-esszencia
Uma Thurman - Angyali stílus-esszencia
Uma Thurman – Angyali stílus-esszencia

Uma jól mutat az irizáló ruhákban. Úgy ragyog, mint egy istennő. Ez azt jelenti, hogy Angyali vonásai vannak.

Anna Kendrick
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Anna Kendrick

Anna esetében ez a stílus újfent nem ugyanazzal a hatással jár. Természetellenesnek tűnik rajta, nem illik hozzá, mert a teste tömörebb. Az arca is inkább természetes, mintsem túlvilági.

Megjegyzés: Ez nem jelenti azt, hogy Anna nem néz ki jól, csak azt, hogy a saját esszenciája ruháiban jobban, önazonosabban mutat.

Annak érdekében, hogy a hatás még jobban látható legyen, nézzük meg Anna-t, amikor a saját eszenciáját viseli:

Anna Kendrick
Anna Kendrick
Anna Kendrick

Igen, a kompaktabb, Gamine-outfit fantasztikusan áll Anna-n, ellentétben azzal, ahogy az Angyali ruhákban mutat.

Hogyan öltözz?

Minden stílus-esszencia számára a legjobb ruhadarabok azok, amelyek közvetítik és megismétlik az esszencia természetes vonalait, formáit és témáit.

Az Angyali stílus-esszenciát a titokzatosság és a hosszúság jellemzik. A téma, amelyet ez az esszencia megtestesít, az a miszticizmus és a túlvilág.

Ha Angyali a stílus-esszenciád, akkor a következő stílus-elemeket építsd be a gardróbodba, hogy csodás legyen az összhatás:

Irizáló textúrák

Az Angyali stílus-esszencia titokzatos. Azok a textúrák, amelyek a legjobban megfelelnek ennek a leírásnak, irizálóak, átlátszóak és fényesek. Az Angyali stílus-esszencia a legjobban a kozmosz és a mitikus helyek éteri színeiben néz ki – gondoljunk csak lilára, tengerkékre és zöldre, a fehérre, a taupe-ra, valamint az aranyra és az ezüstre .

Angyali stílus-esszencia
Angyali stílus-esszencia

Finom anyagok

Az Angyali stílus-esszencia védjegyének számít az éteri, lebegő és áramló szövet. Finom szatén és selyem, amely szinte áttetsző. A kiegészítőknél ez a földközeli anyagokat jelenti, amelyek ritkák és irizálóak – például a gyöngy, de csak természetes formájában.

Angyali stílus-esszencia
Angyali stílus-esszencia

Aláomló fazonok

Az angyali stílus-esszenciához az aláomló, átlapolt fazonok illenek. A merev anyagok és szabások nem megfelelőek a számára.

Angyali stílus-esszencia

Áramló, bővülő formák

Az Angyali stílus-esszencia legjobb formái áramlanak, lefelé bővülnek. A bővülés megnyilvánulhat ruha vagy nadrág alján vagy akár csak ujj formájában. A ruházatnak mozognia kell – lágy áramlással.

Angyali stílus-esszencia

Szárnyak és tollak

Az Angyali stílus-esszencia szorosan kapcsolódik a mitikus lényekhez – és ezek a lények gyakran szárnyakkal rendelkeznek. Fenségesnek és hatalmasnak tűnnek, ezért bármilyen szárnyszerű kialakítás vagy toll-applikáció, illetve mintázat fokozza a típus varázslatosságát. A kiegészítők esetében a stílus megjelenhet létező szárnyas élőlények, például pillangók formájában is.

Angyali stílus-esszencia
Angyali stílus-esszencia

Absztrakt minták

Az angyali stílusú minták általában áramlanak, és leginkább egyszerűek. A printek legyenek erősen elvontak és ábrázoljanak misztikus elemeket.

Angyali stílus-esszencia

Leave a Reply

%d bloggers like this: