Drámai stílus-esszencia

A Drámai stílus-esszencia részletes útmutatója

A Drámai stílus-esszencia a legerősebben Yang és a leginkább teátrális esszencia.

Ha drámai típus vagy, akkor olyan átfogó vizuális benyomást keltesz, amely méltóságot, intenzitást és teátralitást sugároz. Kitchener szerint az egész világ színpad a számodra.

Öltözködésedben összekapcsolódik a vadság, az egzotikum, a merészség és az extravagancia. A macskafélék, például a gepárdok és a leopárdok foglalják össze a legjobban a drámai stílus lényegét.

Drámai stílus-esszencia
TARTALOM
– Mi is az a drámai stílus-esszencia?
– Általános jellemzők
– Benned megvan a drámai stílus-esszencia?
– Hogyan öltözz?

Mi is az a drámai stílus-esszencia?


A drámai stílus-esszencia a Yang és a dráma kombinációja, ez a legerősebben Yang, és leginkább teátrális esszencia.

A természetes stílus-esszenciához hasonlóan a Yang hatás a meghatározó, a drámai mégis merészebb, drámaibb, mint a nyugodt, könnyed Természetes-esszencia. A stílus lényegét az intenzitás, a méltóságteljes megjelenés, a kitartás és a teátralitás alkotja.

Absztrakt módon a drámai stílus-esszencia összekapcsolódik a veszély és a vadság témájával. Ha erre a típusra gondolunk, asszociálhatunk a nagymacskákra, mint például a gepárdok, tigrisek és leopárdok.

Általános jellemzők

Fontos! A következő leírás a stílus-esszencia általános jellemzése. Ne zavarjon meg, ha nem illik rád teljesen. Lehet, hogy másképp nézel ki, de mégis drámai az esszenciád.

  • A drámai esszenciára jellemző az egyenes, éles szélű és szögletes testtípus. A testrészek ilyen fokú egyenessége teszi lehetővé, hogy a drámai ruhák elképesztően álljanak rajtuk. Nem jelenti azt, hogy ultravékonyak – bár lehetnek azok is -, hanem egyszerűen keskeny, éles egyenesek határozzák meg testet, szemben a nagyon puha, lekerekített és kanyargós testtípussal.
  • A drámai típus meglehetősen magas, általában 176 cm feletti, a magasság ennek az esszenciának a fő jellemzője. A hosszúság kelti életre a drámai ruházatot. Kivétel természetesen akad, lásd például Lady Gagát.
  • Arcvonásaikra, arcfelépítésükre az éles, szögletes állkapocs, kiemelkedő, magas arccsontok vagy kiemelkedő orr a jellemző. Lehetnek közeli ülő (macskás) szemeik vagy vékony ajkuk is.
  • Megjelenésük „intenzívebb” más típusokhoz képest. Látszólag extrovertáltabbak, lázadóan viselkednek, teátrális természetük miatt vonzódhatnak a divat extrém formái és a jelmezszerű öltözködés irányába.
  • Jellemzőik a veszélyt és az intenzitást testesítik meg. Figyeld meg a következő képeken, hogy milyen merész a drámai típusok arckifejezése.

Benned megvan a drámai stílus-esszencia?


A drámai stílus-esszencia lehetővé teszi, hogy kreatív és rendhagyó legyen a megjelenésed – teljes komolysággal. Ami más típusokon túl sok, túl színházi, túl jelmezes, az neked remekül áll, köszönhetően a drámai testtartásodnak és önbizalmadnak.

Lényeged méltóságteljes, intenzív és rendkívül kifejező (nem tévesztendő össze a Gamine fiús lényével). Ha teátrális, merész outfitekben sem feszengsz, akkor valószínűleg részed a drámai stílus-esszencia.

Mit is jelent ez?

A drámai stílus-esszencia védjegye a férfi öltöny, a szmoking. Aki drámai típus, az erőteljesnek és elegánsnak tűnik, ha viseli. Nézd meg Gal Gadot-ot:

 Gal Gadot -  Drámai stílus-esszencia
Gal Gadot – Drámai stílus-esszencia
 Gal Gadot -  Drámai stílus-esszencia
Gal Gadot – Drámai stílus-esszencia

Úgy néz ki, mintha egy férfi ruháit viselné? Korántsem. Csodálatosan, merészen és hihetetlenül jól néz ki.

Most nézzük meg, hogy néz ki egy férfi öltöny valakin, aki nem rendelkezik a drámai stílus-esszenciával:

Jessica Alba öltönyben
Jessica Alba öltönyben

A hatás Jessica Alba-n nem olyan lehengerlő. Jessica kényelmetlenül érzi magát, mintha férfi ruhában lenne. Az öltöny nem illik a stílus-esszenciájához, a személyiségéhez, míg Gal természetesen és kényelmesen viseli.

‍Vessünk egy pillantást a drámai stílus-esszencia egy másik védjegyére: a kreatív és szokatlan színekre és mintákra. Ha képes vagy úgy viselni, hogy nem nézel ki nevetségesen, akkor valószínűleg megvan benned a drámai stílus-esszencia.

 Gal Gadot -  Drámai stílus-esszencia
Gal Gadot – Drámai stílus-esszencia
 Gal Gadot -  Drámai stílus-esszencia
Gal Gadot – Drámai stílus-esszencia

Igen, Gal még a szokatlan mintákban is hitelesen néz ki. Nem tűnik úgy, mintha jelmezben lenne, természetesen viseli. Ez azt jelenti, hogy drámai vonásai vannak.

Jessica-n ezzel szemben ezek a stílusok nagyon stílus-idegennek tűnnek, nem illenek a lényéhez.

Megjegyzés: Ez nem jelenti azt, hogy nem néz ki jól, csak azt, hogy a saját esszenciája ruháiban jobban, önazonosabban mutat.

Jessica Alba mintás ruhában
Jessica Alba mintás ruhában
Jessica Alba mintás ruhában
Jessica Alba mintás ruhában

Annak érdekében, hogy a hatás még jobban látható legyen, nézzük Jessica-t, amikor a saját esszenciáját viseli:

Jessica Alba saját esszenciájában
Jessica Alba saját esszenciájában

Ez a természetes és klasszikus keverék csodásan áll Jessica-n és éles ellentétben áll azzal, ahogyan a drámai ruhákban mutat. A természetes textúrájú blézer, világos színben remekül kiegészíti szépségét nem nyomja el. Az egyszerű, sallangmentes darabok is jobban állnak neki, mint a túlkomponált, drámai outfitek.

Galhoz viszont jobban passzol a drámai stílus. Lenyűgöző, méltóságteljes és nagyon komfortos a drámai stílus-esszencia merész darabjaiban.

Tehát mi a különbség? Figyeld meg mindkettejük arcvonásait. Gal arcán észreveheted a veszélyt és az intenzitást. Ez egy olyan arc, amely azt mondja: „vigyázz”. Tehát egy olyan ruhadarab, amely ugyanazt az üzenetet közli, még jobban hangsúlyozza ezt a vonást, és ez teszi a drámai ruhákat lenyűgözővé Gal-on.

Jessica vonásai azonban nem ugyanezt az intenzitást közvetítik. Barátságosnak tűnik, puha és lekerekített vonásokkal. Másfajta szépsége van.

Hogyan öltözz?


Minden stílus-esszencia számára a legjobb ruhadarabok azok, amelyek közvetítik és megismétlik az esszencia természetes vonalait, formáit és témáit.

Ne feledd, hogy a drámai stílus lényegének jellemzői az egyenesség, a keskenység és a szögletesség. A téma, amelyet ez az esszencia megtestesít, az a merészség, a veszély, az egzotikum, a tartás, a méltóság és az extravagancia.

Ha drámai a stílus-esszenciád, akkor a következő stílus-elemeket építsd be a gardróbodba, hogy csodás legyen az összhatás:

Aszimmetria


A drámai stílus-esszenciával rendelkezőknek gyakran enyhén aszimmetrikus vonásaik vannak. Következésképpen, a ruhák és kiegészítők aszimmetriája nemcsak nagyon előnyös, de a következő szintre is emeli az outfited.

Drámai stílus-esszencia
Drámai stílus-esszencia

Oversize formák és minták

A drámai stílus-esszencia merész. A visszafogottság nem jellemző rá. Mivel a drámák általában magasak és keskenyek, rajtuk nem nehezednek el a túlméretezett ruhadarabok és slamposak sem lesznek bennük.

Hasonló módon, a merész, vaskos kiegészítők megkoronázzák a look-ot. A finom és törékeny dizájn nem fog működni a drámai típuson, mert kiemelkedő fizikai jellemzőket előnyösebb ugyanolyan kiegészítőkkel kiemelni.

Drámai stílus-esszencia
Drámai stílus-esszencia

Állatminta

A drámai stílus-esszencia szimbóluma a macska, a fenséges ragadozó, ezért ez a típus eszméletlenül jól néz ki állatmintában.

Az aszimmetria és az oversize formák elveit szem előtt tartva a legjobb állatmintáid nagyok, merészek és aszimmetrikusak. A kiegészítők ugyanezt az elveket követik, és lehetnek vadállat alakúak is (például tigrisfejes ékszer).

Drámai stílus-esszencia
Drámai stílus-esszencia

Szokatlan/fényes textúrák

A drámai stílus-esszencia összekapcsolódik a rendhagyó mintákkal. A kissé szokatlan vagy egyenesen egzotikus textúrák és szövetek életet és izgalmat kölcsönöznek a drámai ruháknak. A textúrák akkor a legjobbak, ha fényesek, csillogók.

A sima textúrák unalmasnak tűnhetnek a drámai típuson, különösen, ha a ruha szabása nem követi a drámai stílusjegyeket.

Drámai stílus-esszencia
Drámai stílus-esszencia

Merész színek

A szokatlan textúrákkal együtt merész színekre is szüksége van a drámai stílus-esszenciának. Még akkor is, ha csak egy ruhadarabról van szó, bátran viselheted.

Drámai stílus-esszencia
Drámai stílus-esszencia

Feltűnő minták

A szokatlan és kreatív minták a drámai stílus-esszencia egyik stílustrükkje. Törekedj arra, hogy a minták nagyméretűek és aszimmetrikusak legyenek.

Drámai stílus-esszencia
Drámai stílus-esszencia

Leave a Reply

%d bloggers like this: