Hogyan öltözz, ha karcsúbb szeretnél lenni – részletes útmutató

Karcsúsító stílustippek minden alakra

Szeretnél karcsúbb lenni fogyókúra nélkül? Optikailag könnyedén megteheted. Az alábbi útmutató a segítségedre lesz akkor is, ha csak 1-2 kilót vagy centit csalnál le, de akkor is, ha plus size méret vagy.

Hogyan legyél karcsúbb
Előnyös ruhák
Plus size méret
Karcsúbb alak
Vékonyabb alak

FONTOS! Az oldalamon minden cikket igyekszem test-pozitív hangnemben fogalmazni, táplálkozási tanácsokat nem adok, tisztában vagyok vele, hogy sokak számára milyen érzékeny téma a súly, nekem is az. A képeken szereplő hölgyek mindannyian úgy jók, ahogy vannak. A negatív például hozott képeken is csinosak és szépek. Néhány stílustrükkel azonban vizuálisan karcsúbbnak tűnhetünk – súlyunktól függetlenül – a képek ezt hivatottak illusztrálni. Vegyesen, a vékony, az átlagos és a plus size méret is szerepel a képeken.

TARTALOM
Ha a feneked a problémás terület
Ha a csípőd karcsúsítanád
Ha a hasad a problémás terület
Ha a lábad karcsúsítanád
Ha a karod a problémás terület
Ha a mellkasod karcsúsítanád
Ha petite méret vagy

HA A FENEKED A PROBLÉMÁS TERÜLET

Karcsúsító tippek nagyobb fenékre

A telt fenék rendkívül nőies, de ha mégis szeretnéd karcsúsítani optikailag, akkor kettős stratégiát érdemes követned. Egyrészt tereld a figyelmet a felsőtestre, másrészt csökkentsd vizuálisan az alsótest szélességét. Egyszerűbb lesz, mint gondolnád, ha követed az alábbi stílustippeket.

Tovább a részletes elemzéshez —–

HA A CSÍPŐD KARCSÚSÍTANÁD

Karcsúsító tippek  széles csípőre

Míg a nagyobb fenék bármilyen testalkatnál előfordulhat, a széles csípő a körte alkat jellemzője. Vonzó és nőies tulajdonság, akár hangsúlyozhatod is, de ha mégis szeretnéd karcsúsítani a vonalaid, a következő tippek a segítségedre lesznek. A cél itt is a kiegyensúlyozott sziluett megteremtése.

Tovább a részletes elemzéshez —–

HA A HASAD A PROBLÉMÁS TERÜLET

Karcsúsító tippek nagy hasra

Számos oka lehet annak, hogy az élet bizonyos pontján nagyobb legyen a hasad. Ha egyébként vékony vagy, akkor is természetes, hogy változik az alakod és már nem olyan karcsú a derekad, mint 20 évesen. Hízás, terhesség, menopauza, étel-intolerancia, emésztési betegségek stb., bármi is legyen az oka, tippjeink segítenek, hogy magabiztosabban érezd magad a bőrödben.

Tovább a részletes elemzéshez —–

HA A LÁBAD KARCSÚSÍTANÁD

A genetika nagy szerepet játszik a lábunk formájában. Ha körte alkatod van, rendszeres edzés mellett is lehetnek vastagabb combjaid. A kipárnázott külső comb, az erős vádli és a vastag boka is megnehezíti az öltözködést. Ha szeretnéd, hogy a lábaid karcsúbbnak tűnjenek, akkor olvass tovább.

Tovább a részletes elemzéshez —–

HA A KAROD A PROBLÉMÁS TERÜLET

Különböző okai lehetnek annak is, hogy vastagabbak vagy petyhüdtek a karjaid. Sok ember hízik erre a területre és az idő előrehaladtával a bőr is megnyúlhat. Az edzés mellett az öltözködéssel is tehetünk azért, hogy feszesebbnek tűnjenek a karjaink. Olvass tovább, és ismerd meg a legjobb stílustrükköket.

Tovább a részletes elemzéshez —–

HA A MELLKASOD KARCSÚSÍTANÁD

Ha nagyok a melleid, sokan irigyelhetnek, de az öltözködés igazi kihívást jelenthet. Ennek az az oka, hogy bármit is viselsz, a mellkasod lesz a fókuszpont. A kisebb mellű nőkkel ellentétben gondot okozhat a kifinomult megjelenés. Tippjeink segítségével elsajátíthatod, hogyan csökkentheted stílusosan a mellbőséged. A cél a kiegyensúlyozott sziluett kialakítása és az olyan ruhadarabok viselése, amelyek nem emelik ki a mellkas vonalát.

Tovább a részletes elemzéshez —–

HA ALACSONY ÉS TELT VAGY

Ha alacsony és plus size méret vagy, az öltözködés komoly nehézséget okozhat. Távol vagy konfekciómérettől, kevesebb opciód van az üzletekben, semmi sem passzol. Aki petite méret, az pontosan tudja, hogy egy-két pluszkiló is többnek látszik az alacsony testmagasság miatt. Kesergésre azonban semmi ok, olvass tovább, és fedezd fel, hogy milyen trükkökkel nyújthatod és karcsúsíthatod az alakod könnyedén!

Tovább a részletes elemzéshez —-

Leave a Reply

%d bloggers like this: