A Kibbe Flamboyant Gamine testtípus

Stílustippek a Kibbe Flamboyant Gamine testtípus számára

Az alábbiakban megismerheted, hogyan érdemes öltözködnöd, milyen elveket kövess, ha a Kibbe testtípus-teszten Flamboyant Gamine lett az eredményed.

Kibbe Flamboyant Gamine Típus

Általános jellemzők

Penelope Cruz
Flamboyant Gamine Kibbe-testtípus
Penelope Cruz
Flamboyant Gamine Kibbe-testtípus
  • Jellemzően 170 cm-nél alacsonyabb vagy. Rövid a függőleges vonalad.
  • Jól meghatározott az izomzatod, karcsú vagy és erős. Egyenesek a vonalaid, lapos a mellkasod és a csípőd. A karjaid és a lábaid hosszabbak.
  • Csontozatod nagyjából szögletes. A vállaid szögletesek, a csontjaid kissé szélesek. Nagyok a kezeid és a lábaid. Ha kicsik, akkor szélesek és szögletesek.
  • Az arccsontjaid szélesek vagy kiemelkedőek (orr, arc, állkapocs – tompa).
  • A szemeid rendkívül nagyok. Az ajkaid közepesek és kissé teltek. Általában széles vagy hosszú az arcformád, de lehet nagyon kerek vagy kissé hosszúkás is. Az arcod húsa feszes.
Penelope Cruz
Flamboyant Gamine Kibbe-testtípus
Penelope Cruz
Flamboyant Gamine Kibbe-testtípus

3 tipp a Flamboyant Gamine testtípushoz illő öltözködéshez

Mielőtt belevágnánk a testtípusod öltözködésének sajátosságaiba, ismerj meg néhány univerzális tippet!

1. Hangsúlyozd a Yang oldalad!

Koncentrálj a szigorú, geometrikus sziluett létrehozására, egyenes vonalakkal, tiszta élekkel és éles sarkokkal, így megjeleníted a Yang oldalad. A Yin jellemzőid tükröződjenek a részletekben. 

2. Törd meg a sziluetted!

Ügyelj arra, hogy megtörd a sziluetted, például kontrasztokkal, különböző színek használatával alul és felül, és az egész körvonalat tartsd négyzetesen. Legjobb sziluettjeid aszimmetrikusak és szabálytalanok, rövid és széles geometriai formák éles vagy puha élekkel.

3. Viselj vad színeket!

Színekben a vibráló, merész és élénk színek állnak jól. Bátran viselhetsz vad színkombinációkat. Ugyanez vonatkozik a mintákra is. Jöhetnek a merész és stilizált printek. A legjobbak az aszimmetrikus és szabálytalan minták és formák.

A legjobb felsők a Flamboyant Gamine testtípus számára

Bátran kombinálhatod a különböző ruhadarabokat, így is kiemelve friss szellemiséged. Figyelj arra, hogy mindig ellentétes formákkal, élénk színekkel és vibráló mintákkal dolgozz. A textúrák, a minták, a színek és a részletek keverésével csodás hatást érhetsz el.

1. Aszimmetrikus blúz
Viselj bátran aszimmetrikus fazonú darabobokat. Különösen előnyös, ha megmutatod a válladat.

2. Mintás blúz
Azok a vad színkombinációk, amelyekről másnak még álmodni sem szabad, rajtad rendkívül frissek és kifinomultak.

3. Pántos top
A gardróbod alapja a test vonalát követő darabokból álljon, és ehhez adj szokatlan vagy aszimmetrikus formájú darabokat és kiegészítőket.

4. Crop top
A rövid felsőt hosszú szoknyával vagy nadrággal viseld, ezzel is hangsúlyozva az ellentétes vonásaid.

A legjobb nadrágok a Flamboyant Gamine testtípus számára

A nadrágod lehet fiús szabású, nehéz szövetből, mély tűzésekkel, részletekkel. A hossza legyen rövidebb, mutassa meg a bokát. A fazon lehet akár szűk, a test vonalát követő is.

1. Bokanadrág
Az egyenes szabású, fiús bokanadrág kiemeli a fiatalos pimaszságod.

2. Skinny nadrág
Előnyösek a test vonalát követő darabok.

3. Kockás nadrág
Remekül állnak a kockás, az egyedi, avant-garde printek. Mixeld a különböző mintákat, a színt használva összekötő kapocsként.

4. Bőrnadrág
Viseld kontrasztosan, egy rövidebb, világos, geometrikus felsővel.

A legjobb ruhák a Flamboyant Gamine testtípus számára

A ruhákból illik hozzád a szoborszerű, jól szabott és rövid fazon. Karcsú stílusok, amelyek követik a test vonalát, és élesek vagy áramvonalasan görbék a vállaknál. Az aszimmetrikus részletek és a kontrasztos díszítés egyaránt kiválóak. A derék legyen ejtett, de széles, merev, kontrasztos színű öv is viselhető. A hossz legyen rövid, ha egyenes a szoknya, hosszabb, ha egyenetlen. A derekánál gumipántos, bővebb stílus is remek. Az anyag legyen közepes vagy könnyű súlyú. Kiválóak a test kontúrjához simuló, bordázott kötött ruhák.

1. Rövid ruha
A klasszikus szabású, rövid ruha, kontrasztos részletekkel csodásan hangsúlyozza az ellentéteket a megjelenésedben.

2. Gumis derekú
Az absztrakt mintás ruha, amely kiemeli a derekad remekül passzol hozzád.

3. Pántos ruha
A rövid, pimasz ruha, az alján toll-díszítéssel lehengerlővé varázsol.

4. Kötött ruha
A vonalaidat követő finom kötött ruha igazi alapdarab.

A legjobb kabátok és dzsekik a Flamboyant Gamine testtípus számára

A kabátok legyenek rövidek és dobozosak, hangsúlyozva a vágott és vízszintes vonalat. A vállakat ki kell szélesíteni, legyenek vagy nagyon élesek és ropogósak, vagy rendelkezzenek áramvonalas, faragott ívekkel. A hosszúságot illetően a bordák aljától a csípője tetejéig érhetnek. Hosszabb kabát is viselhető, de csak akkor, ha nagyon szűk alsóval vagy extra rövid szoknyával kombinálod. A derékban szűkített kabát szintén jó választás, amennyiben a vállak extra hangsúlyosak és a csípőig ér. A kabát alakja lehet szoborszerű, faragott, aszimmetrikus vagy szabálytalan. A kontrasztos díszítés kiváló, csakúgy, mint az összes szögletes részlet (éles hajtókák, szegélyek, váll-lapok, stb.).

1. Aszimmetrikus kabát
Minden aszimmetrikus szabásvonal és részlet finom drámaiságot kölcsönöz a szettednek.

2. Crop blézer
A rövidebb függőleges vonaladhoz passzolnak a crop fazonok.

3. Karcsúsított blézer
A csípőig érő, derékban húzott blézerben bomba alakod lesz.

4. Boxy dzseki
Jól állnak a dobozos formák, de arra figyelj, hogy csak enyhén legyen oversize a fazon.

Stílusos kiegészítők a Flamboyant Gamine testtípus számára

Kiegészítőid legyenek szabálytalanok, szögletesek, és aszimmetrikusak. Legyél eredeti és avant-garde. Cipőből válassz szögletes és szabálytalan alakút. Kicsit vaskos stílusú is lehet. Viselj alacsony, háromszög alakú, nagyon egyenes, magas sarkú, vagy aszimmetrikus lapos sarkú cipőt. Élénk színű vagy mintás fazonok – csodásan állnak. Illenek hozzád a szögletes és aszimmetrikus alakú táskák (háromszögek, négyzetek, vékony téglalapok, dobozok, stb.). A vad minták, az élénk színek és a szokatlan szövetek remekül kiegészítik a szetted. Az öveknek szélesnek és merevnek, vagy áramvonalasnak kell lenniük. Élénk színek, minták és egyedi szövetek. Ropogós, merev bőr. Szokatlan csatok (aszimmetrikus). A kalapnak kicsinek és ropogósnak kell lennie, szabálytalanul faragott geometriai vagy aszimmetrikus formában (barett, Nehru, spanyol stb.) Az ékszerek az egyik legfontosabb kiegészítőid. Kifinomultságot és szellemességet adnak a megjelenésedhez. A hatás lehet elegáns, avant-garde vagy funky, akármelyiket választhatod. A formák vaskosak, aszimmetrikusak és szabálytalanok. A formázott fém kiváló, csakúgy, mint a fényesen zománcozott felületek és a színes üveg. A merész bizsuk is működnek rajtad, de próbálj letisztultabb darabokat választani. Ha szereted az antik tárgyakat, viselj art deco ékszereket viktoriánus vagy szecessziós darabok helyett. A sok élénk szín, csillogás jól kiegészíti a megjelenésed.

1. Avant-garde cipő
Csodásan illenek hozzád a szokatlan, művészi stílusú cipők.

2. Mini táska
Válassz bátran élénk színű és egyedi formájú táskát.

3. Széles öv
A széles övek segítenek megtörni a sziluetted.

4. Avant-garde ékszer
Fejezd ki magad és friss szellemiséged egyedi ékszerekkel.

3 outfit-ötlet a Flamboyant Gamine testtípus számára

Most, hogy tudjuk, mely fazonok a legelőnyösebbek a Flamboyant Gamine testtípus számára, nézzük meg, hogyan működik ez a gyakorlatban. A fenti elvek alapján három outfitet mutatunk be inspirációként.

Penelope Cruz
Flamboyant Gamine Kibbe-testtípus
Penelope Cruz
Flamboyant Gamine Kibbe-testtípus

Hétköznapi outfit

Bátran kombinálhatod a különböző ruhadarabokat, így is kiemelve friss szellemiséged. A textúrák, a minták, a színek és a részletek keverésével csodás hatást érhetsz el. Egy selyemruhát viselhetsz durva, szövött anyagú táskával és espadrilles szandállal.

Penelope Cruz
Flamboyant Gamine Kibbe-testtípus
Penelope Cruz
Flamboyant Gamine Kibbe-testtípus

Kifinomult irodai viselet

A bővebb, férfia nadrág egy a test vonalát követő, fekete színű felsővel kombinálva csodás hatást eredményez. Magassarkú helyett válassz hegyes orrú balerinát.

Penelope Cruz
Flamboyant Gamine Kibbe-testtípus
Penelope Cruz
Flamboyant Gamine Kibbe-testtípus

Esti outfit

A kontrasztos, fekete-fehér ruhát viselheted hasonló árnyalatú kiegészítőkkel, de még hatásosabb lesz a belépőd, ha élénk, játékos darabokat választasz.

További tippekért kattints a következő bejegyzésre: A Flamboyant Gamine testtípus részletes elemzése

Leave a Reply

%d bloggers like this: